Een enkel groen blad de olie van pelikanen

Productnr.: 9789079993000

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 1 tot 3 dagen

15,42

Prijs is incl. BTWMogelijke levermethoden: Afhalen, Post

 

Mark van der Schaaf debuteerde in Flarf, een bloemlezing (De Contrabas, 2009) met de serie De wereld was er altijd al, maar alleen voor zij-die-weten. Met deze nieuwe bundel, Een enkel groen blad, de olie van pelikanen bouwt Mark verder aan het Nederlandstalig flarf-oeuvre.

In 2012 verscheen bij het online literair tijdschrift Samplekanon Governing Through Harm Reduction to Promote Liberal Values. Een flarfreeks rond citaten van voorzitter Mao Zedong. Verder verschijnt in 2012 bij Uitgeverij Stanza Marks tweede bundel Midlife Motivator. Mark is ook dichterlijk.blogspot.nl


Eindelijk
Mark van der Schaaf (1966) treedt al jaren op als flarfdichter, vooral in zijn thuisbasis Perdu te Amsterdam. Na vele publicaties in tijdschriften en een gezamenlijke bundel met het flarfcollectief, debuteert hij nu solo met Een enkel groen blad de olie van pelikanen, flarfgedichten. De bundel is een schoolvoorbeeld van ‘klassieke’ flarf zonder poespas en pretenties en daarmee een welkome en belangrijke bijdrage aan de Nederlandse poëzie, getuige bijvoorbeeld de eerste alinea van het titelgedicht:

Wat we hier zien, is een cultuurrelict
een aangespoeld blok hout van Schiermonnikoog
met daarin vastgebonden een beeld van purperhart


Aanvullende productinformatie

Auteur Mark van der Schaaf
Uitgever crU
Artikelsoort Poëzie
Taal Nederlands
Verkoopcategorie Reguliere verkoop
Datum laatste ontvangst 15-11-2012

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Plint e.a. kaart
1,00 *
Antjie Krog - Broze aarde
20,00 *
*

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leveringskosten