Perdu poëzieboekhandel

Perdu is de enige gespecialiseerde poëzieboekhandel van Amsterdam. In onze winkel vindt u naast een goed geassorteerde poëziecollectie, uitgaven van kleine uitgeverijen, een ruim aanbod van literaire tijdschriften, studies over poëzie, een klein antiquariaat en diverse poëziecuriosa zoals ansichtkaarten, affiches, posters en miniatuurboekjes.

Perdu staat voor het stimuleren en onder de aandacht brengen van bijzondere literatuur, en het onderzoeken van de relaties tussen die literatuur, andere disciplines, en culturele en maatschappelijke ontwikkelingen. Perdu omvat een theater voor poëzie en experiment, een gespecialiseerde poëzieboekhandel, een kleine uitgeverij en workshops in creatief schrijven. Bijna de gehele organisatie drijft op de kracht van vrijwilligers. Er zijn een directeur, bureaumanager en een technicus/zaalbeheerder om alles in goede banen te leiden, maar de vrijwilligers geven voor een groot deel de verschillende afdelingen vorm.

Openingstijden poëzieboekhandel Perdu:

   maansdag en dinsdag:   Gesloten
   woensdag t/m vrijdag:   12:00 uur - 18:00 uur
   zaterdag                  :    11:00 uur - 17:00 uur
   zondag                    :    Gesloten

Bij Perdu kunt u in de winkel alleen betalen met PIN.

Boekhandel Perdu verzorgt graag een poëtische boekentafel tijdens uw presentatie of lezing. Wilt u ons inschakelen, neem dan contact met ons op.

Boekhandel Perdu is onderdeel van de Stichting Perdu.


rsz_img_2829_1

Altijd in de aanbieding: 1, 2 en 4 euro afgeprijsd
Veel boeken uit ons reguliere assortiment zijn afgeprijsd! In de winkel vind je enkele dozen en karretjes met bundels voor €1, €2 en €4. Kom naar onze winkel en duik de pareltjes uit de Nederlands(talig)e poëzie op uit onze aanbiedingsbakken.
Daarnaast verkopen wij diverse literaire tijdschriften van vóór 2020 voor €2. Het gaat hier om exemplaren van bijvoorbeeld Awater, De Gids, Das Magazin en DW B. Hierin is het heerlijk grasduinen naar bekende én onbekende auteurs. Ze blijven altijd actueel en interessant om te lezen.

Poëzieboekhandel Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012 CZ  Amsterdam
tel: 020 4220 542
E-mail: boekhandel[at]perdu.nl


Stichting Perdu ontvangt een structurele subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten.


Colofon

Ontwerp: DenkData

Techniek: Strato op basis van ePages