Vanuit de lucht

Productnr.: 9789054520870

Op voorraad
kan verzonden worden binnen 1 tot 3 dagen

13,88

Prijs is incl. BTWMogelijke levermethoden: Afhalen, Post, Levering met waardebon via de post, Levering met waardebon via afhalen in de winkel


Er waait een jonge wind door de poëzie. Met name op podia, maar ook in verschillende tijdschriften en lokale bloemlezingen blijkt dat poëzie leeft onder de jonge generatie. In deze bloemlezing verzamelt Daniël Dee de spraakmakendste dichters geboren na 1970, zowel uit Nederland als uit Vlaanderen. De eerste generatie dichters van de 21e eeuw timmert al driftig aan de weg; in deze bundel staan ze voor het eerst tezamen. Een waardig vervolg op het veelbesproken Sprong naar de sterren. (bron: Uitgeverij Passage website)

Met gedichten van Joost Baars, Maria Barnas, Tsead Bruinja, Joris Buitendijk, Yorgos Dalman, Daniël Dee, albrecht b doemlicht, Diann van Faassen, Andy Fierens, Sieger M. Geertsma, Peter de Groot, Klaske Havik, Tjitse Hofman, Willem Groenewegen, Tjitske Jansen, Petra Else Jekel, Jannah Loontjens, Frederik Lucien De Laere, Thomas Möhlmann, Ayatollah Musa, Tjitske Mussche, Ramsey Nasr, Hagar Peeters, Kasper Peters, Alfred Schaffer, Benne van der Velde, Steven Verhelst en Jan Wijffels.

De samensteller, Daniël Dee (Empangeni, Zuid-Afrika, 1975), was samen met Petra Else Jekel de eerste huisdichter van de Groninger universiteit. Hij treedt veelvuldig op en is redacteur van het tijdschrift Krakatau. Hij publiceerde hiervoor werk in eigen beheer.

Aanvullende productinformatie

Auteur Dee (samensteller), Daniel
Uitgever Passage
Artikelsoort Bloemlezing
Taal Nederlands
Verkoopcategorie Reguliere verkoop
Datum laatste ontvangst 26-01-2002

Blader door deze categorie: Bloemlezing