Het grootste poëzie-assortiment van Nederland


Winkelen op afspraak

gluck

Naast bezorgen en afhalen van bestellingen, kunnen we je nu ook op afspraak ontvangen in de boekhandel. Je kunt van maandag t/m zaterdag tussen 13:00 - 17:00 langskomen op afspraak. Wel willen we je vragen om van tevoren even te bellen of een mailtje te sturen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste Perdu-nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief

 

Bestellingen
In afwachting van een nieuwe website, annex webshop, verzoeken wij u niet meer via onze huidige, verouderde website uw bestellingen te plaatsen. Vriendelijk verzoek: plaats uw bestelling a.u.b. telefonisch 020 4220 542 of via email: Perdu boekhandel.

 

 

— Signeersessies (achter glas) — Dit voorjaar!
Dit voorjaar presenteert Perdu een maandelijkse signeersessie (achter glas). De signeersessies zijn uiteraard geheel coronaproof. De signeersessies (achter glas) worden mede mogelijk gemaakt door de Schrijverscentrale, het Nederlands Letterenfonds en de Koninklijke Boekverkopersbond

       26 mei - Maud Vanhauwaert
 
 
Klik hier voor meer informatie over Maud Vanhauwaert

gluck
Louise Glück wint de Nobelprijs voor de Literatuur!

Het comité noemt de 77-jarige Glück een van de meest prominente dichters in de hedendaagse Amerikaanse literatuur. "Haar stem is onmiskenbaar, openhartig en vastberaden. Het laat zien dat deze dichteres begrepen wil worden," aldus voorzitter Anders Olsson van de Nobelprijscommissie, die ook haar bijtende humor roemde. De Amerikaanse, die ook doceert aan de Yale-universiteit, maakte haar debuut in 1968 met Firstborn. Haar poëzie wordt gekenmerkt door een streven naar duidelijkheid, aldus het comité. Terugkerende thema's zijn het gezinsleven en de relatie tussen ouders en broers en zussen.
De dichtbundel Averno (2006) wordt door het Nobelcomité bestempeld als meesterlijk. In de gedichten komt de Griekse mythe terug van de godin Persephone en haar man Hades, de god van de onderwereld. "Een beeldende interpretatie", oordeelt het comité. Glück won in de VS al meerdere prijzen, waaronder de Pulitzerprijs voor haar bundel Wild Iris.
Perdu boekhandel heeft Averno en Wild Iris op voorraad.

Na de Wigman/Starik Herdenking op 23 februari 2019 hebben wij nog in de aanbieding:
Starik-pakketjes - te koop voor slechts € 5 !!
Het Starik-pakketje bevat Nieuwe vleugel, Rode vlam en de CD Simpele Ziel

 

rsz_img_2829_1

SALE SALE SALE SALE SALE SALE
Veel boeken uit ons reguliere assortiment zijn afgeprijsd! In de winkel vind je enkele dozen en karretjes met bundels voor €1, €2 en €4. Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd.
Kom naar onze winkel en duik pareltjes uit de Nederlands(talig)e poëzie op uit onze aanbiedingsbakken.

Daarnaast verkopen wij diverse literaire tijdschriften van vóór 2015 voor €2. Het gaat hier om exemplaren van bijvoorbeeld Awater, De Gids, Das Magazin en DW B. Hierin is het heerlijk grasduinen naar bekende én onbekende auteurs. Ze blijven altijd actueel en interessant om te lezen.

2015-03-25_17.57.31

Welkom!
 
Welkom op de website van de boekhandel van Perdu.
De boekhandel van Perdu bezit dichtbundels uit alle delen van de wereld. Meer dan veertig landen en taalgebieden zijn vertegenwoordigd.
Wilt u op de hoogte blijven van de programmering van Perdu? Kijk dan op onze website of meld je aan voor de nieuwsbrief!

gluck


Klassieke weergave
*

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief leveringskosten