Het grootste poëzie-assortiment van Nederland

 

In Memoriam Menno Wigman

 

Lichaam, mijn lichaam

 

Lichaam, mijn lichaam, hoeveel handen

van hoeveel vreemden kreeg je op je af?

 

Ooit was de dood een klamme kappershand.

Toen kwam de vrieskou van een stethoscoop.

 

Weer later brak je in een tandartsstoel

of zat een valse leerkracht aan je hoofd.

 

En dan die metro´s met dat drukke vlees,

dat restvolk dat als vissen langs je gleed

 

in winkels, liften, stegen en coupés,

lichaam, mijn lichaam, denk toch aan de geur

 

van eerste kamers en verliefde lakens,

de lente die het in ons werd. Want wij

 

zijn bang. En angst duurt soms een lichaam lang.

Straks lig ik daar en wordt mijn haar gekamd.

 

Uit: Dit is mijn dag, 2004


 


SALE SALE SALE SALE SALE SALE

Veel boeken uit ons reguliere assortiment zijn afgeprijsd! In de winkel vind je enkele dozen en karretjes met bundels voor €1 of €2. Elke week worden er nieuwe titels toegevoegd.

rsz_img_2829_1

Kom naar onze winkel en duik pareltjes uit de Nederlands(talig)e poëzie op uit onze aanbiedingsbakken.

Daarnaast verkopen wij diverse literaire tijdschriften van vóór 2015 voor €2. Het gaat hier om exemplaren van bijvoorbeeld AwaterDe GidsDas Magazin en DW B. Hierin is het heerlijk grasduinen naar bekende én onbekende auteurs. Ze blijven altijd actueel en interessant om te lezen.

Welkom!

Welkom op de website van de boekhandel van Perdu. Elke week voegen onze boekhandelaren de nieuwste titels toe. Lees graag voordat u een bestelling gaat plaatsen onze informatie voor klanten.

De boekhandel van Perdu bezit dichtbundels uit alle delen van de wereld. Meer dan veertig landen en taalgebieden zijn vertegenwoordigd.

U kunt heel gemakkelijk winkelen op onze website: via het winkelmandje wordt uw bestelling bijgehouden. Heeft u vragen over online winkelen, bestelmethodes, een bundel die niet in ons assortiment opgenomen is of een andere vraag, stuur dan een mail naar onze boekhandel (boekhandel@perdu.nl) of bel naar het telefoonnummer dat bovenaan deze website vermeld staat. Een bezoek aan de winkel kunt u zes dagen per week brengen!

Wilt u op de hoogte blijven van de programmering van Perdu? Kijk dan op onze website of meld je aan voor de nieuwsbrief!


Voor de liefhebbers

Verschillende mensen hebben in de loop der jaren geholpen om het archief te ontsluiten. Op onze website is een deel ervan gedigitaliseerd en dus raadpleegbaar. Neem eens een kijkje. Al meer dan dertig jaar maakt Perdu programma's. Het is mogelijk om posters die in de loop der jaren gemaakt zijn te kopen in onze boekhandel. We hebben een beperkte voorraad in groot en klein formaat, respectievelijk €8 en €4Vraag een van onze boekhandelaren om meer informatie.

      2015-03-25_17.57.31